I dini të gjitha por jo edhe këtë gjë për Kadri Veselin, iu publikua tani pak para zgjedhjeve

Krye parlamentari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli shpesh është pjesë e mediave rozë.
Ka shumë gjëra për të cilat dimë për Veselin, po ka edhe që nuk dimë.
Ai është i martuar me Violeten dhe kanë edhe fëmijë.

Kadri Veseli bashkë me bashkëshorten e tij Violeten, ka vite që janë të martuar.
Por a e keni ditur se në cilën moshë ai është martuar!
Kadri Veseli është i martuar kur ka qenë 37 vjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *