Afrona Dika gjashtë ditë para dasmës me Bleron, bën namin me legen e pite n’Kosovë Show

Sezoni i ri i shfaqjes televizive “n’Kosovë Show” dhe vetëm gjashtë ditë para dasmës së Afrona Dika dhe Bleros u ftuan si mysafirët e parë të këtij sezoni.
Afrona u testua nëse i di “rregullat” apo punët e shtëpisë, pak para martese.

Ajo u pyet nëse di të gatuajë pite, të shërbejë çaj rusi dhe disa punë që nuset e reja dikur i bënin në shtëpi.
Dika filloi të gatuajë gjatë xhirimeve dhe po ashtu i ofroi legenin me ujë Bleros, për t’i pastruar duart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *