Lulja kështu e kallë atmosferën kur këndon Meda

Sot Meda, rangohet i pari këngëtar më i kërkuar për ahengjet dhe dasmat e familjeve mbarë shqiptare.

Meda është i martuar tash e sa vite me Lulen të cilët janë prindër të katër fëmijëve. Lulja është shumë aktive ku shpesh shihet krahë bashkëshortit edhe në ato rastet kur Meda këndon.Hiç më larg se mbrëmë në një dasmë Lulja e kallë atmosferën duke vallëzuar me këngët e kënduara nga bashkëshorti i saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *