Miloneri i famshëm, pa LDK pushtet Kosova është vetem ne humbje

Besniku benz Biznesmeni i famshëm ne Zvicër pikerisht ne Gjenevë thuhet se është i me shpirt i lidhur me LDK me vizionin Rugovian, aji thot që Tani ne pushtet jan vetem ata qe nuk kan shkoll dhe jan vetem për te vjedhur dhe per dhan teritore të tokës së Kosovës, pa LDK Kosova dita e ditës vetem është duke humbur

,Shikoni ne Gjilanin tim si punohet me kryetarin Lutfi Haziri. LDK ka njerzë te lapsit dhe të kokës, LDK nuk ka njerz Pronto ne parti, inshalla don zoti të vije pushtet LDK me koalicion me VV dhe jam i sigurt qe Kosova shpejt do behet si Zvicra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *