Një burrë i moshuar e me mjekërr, nuk do të besoni sa shumë ka ndryshuar ‘Enderi’

Ishte seriali ‘Jetë e hidhur’ ai që e bëri të njohur aktorin turk Oğuz Galeli.
Ai në këtë serial luante rolin e ‘Enderit’ dhe me këtë rol u bë i njohur në publikun turk e të huaj.

Po me këtë rol u bë i njohur edhe në publikun shqiptar.

Tani, kaq shumë vite pas serilin ‘Enderi’ ka ndryshuar shumë sa mezi njihet./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *