Zeshkan dhe shumë tërheqës, kështu duket në jetën reale ‘Fehrati’

Është ndër aktoret me të përlqyer jo vetëm në Turqi.

“Mos ma lësho dorën” titullohet seriali i njohur që këtë kohë po transmetohet në në ekranin e RTV21.

Një serial me rrëfim të veçantë, kryeprotagonistë me karaktere të paharrueshme, që po mban zgjuar kurreshtjen e njerëzve që ta shikojnë çdo episod.

Në mesin e shumë aktorëve që janë pjesë e serialit është edhe aktori i njohur, Yüksel Ünal i cili i dha jetë rolit të “Feratit”, shefit të kuzhinës.

Me këtë rol aktori arriti që brenda një kohe të shkurtë të rrëmbejë vëmendjen e shikuseve të serialit, shkruan rtv21.

Aktori ka lindur në vitin 1974 që do të thotë se tani ka 45 vjet, në fillimet e karrierës më shumë ishte i përkushtuar në tetatro të Stamobllit.

Gjatë karierës së tij numëron një numër të madh të roleve që iu besuan për seriale të ndryshme. Pveç aktrimit ai meret edhe me muzikë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *