Motrat Mustafa dhe Gili paralajmërojnë diçka të re

Çfarë do të ndodh mes Motrave Mustafa dhe Gilit.

Motrat Mustafa dhe Gili janë këngëtaret më të dalluara në skenën muzikore.

Këngëtarët të cilat po vazhdojnë me projekte të reja, e po ashtu duke qenë gjithmonë aktive në mbrëmjë të shumta, shkruan Kosovarja.

E, në projektin e radhës me shumë gjasë ato do të bashkëpunojnë ndërmjet veti.

Këtë e kanë bërë të ditur motrat Mustafa në profilin zyrtar.

Për më shumë shihni fotografinë dhe mbishkrimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *