Befason Mihrije Braha: Njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë

Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë të ftuar në emisionin “Shiko kush Luan”, drejtuar nga Luana Vjollca.

Gjatë emisionit, në një nga rubrikat, Mihrijes iu shfaqen në ekranë 3 personazhe nga estrada.

Xeni, Ilir Shaqiri dhe Dani ishin emrat mes të cilëve Mihrije Braha duhet të zgjedhte se me cilin të darkonte, të martohej dhe njërin te eliminonte, e në rast se këngëtarja jepte një përgjigje, fitonte 10 pikë.

Por, në një moment ajo thotë:

“Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë dhe nuk pranova, si mund të pranoj për vetëm 10 pikë të kësaj loje?”

Pavarësisht kësaj ajo u përgjigj duke thënë se me Danin do martohej, do darkonte me Ilir Shaqirin, dhe eliminoi Xenin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *