‘Burri im nuk është serb, ai është i përzim’ thotë Adelina Tahiri

Këngëtarja Adelina Tahiri tregoj për jetën e saj që kur u martua me avokatin Serjozha Markov

Ajo tregoi se është ndjerë shumë keq në atë kohë pasi të gjithë njerëzit e ofenduan, duke thënë se është martuar me serb

Adelina tha se kam luftuar shumë për të arritur sot këtu ku dua, dhe me njeriun që e dua

“Burri im nuk është serb, ai është i përzim, është maqedon por çfarë ka lidhje, gjyshen e ka nga Korça, Meghan e mori Prince Harry e su bë tragjike kurse unë”, shprehet ajo

Shikojeni intervistën:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *