Ky ishte profesioni me të cilin merrej ‘Xhenku’ para se të bëhej aktor

Një ndër aktorët e njohur dhe mjaft të pëlqyer turk është Alp Navruz.

Ai i njohur u bë më shumë me rolin e “Xhenkut” nga seriali “Mos ma lësho dorën”, ku ka mbledhur pas vetes numër të madh të fansave.

Një djalë i pashëm dhe i pasur që i bënë të gjithë për vete. Por, kush është në realitet?

Alpi është i lindur në Turqi më 2 shkurt të vitit 1992 dhe tani është 27-vjeçar.

Para se të merrej me aktrim, Alpi ishte i njohur si model, madje ai ishte në top 10-tshen më të kërkuar në Turqi, mirëpo duket se 27 vjeçari po e gjen vetën më shumë në botën e aktrimit.

Sa i përket jetës së tij private, Alpi është mjaft i rezervuar dhe asnjëherë nuk ka dhënë ndonjë deklaratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *