Para syve të gruas, kjo vajzë ai zbulon ‘tradhëtin’ Milaim Zekës, ‘çmendet’ ajo

Bashkëshortja e Zekës u acarua për disa momente.
Këtë javë u hap sezoni i emisionit “Kojshia Shoë” bashkë me të ftuarit që ishin Milaim Zeka dhe bashkëshortja e tij Eda.

Në një moment u fut një Modele në emision dhe duke i zbuluar një “tradhti” që Milaim Zeka kishte bërë me të, e gjithë kjo ishte vetëm një pjesë e skenarit.
Por që bashkëshortja e Zekës u acarua për disa momente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *