U shërua nga kan`ceri, por nuk do të besoni në çfarë gjendje ka përfunduar tani ‘Gonyli’

Vahide Percin është aktorja shumë e njohur nga Turqia dhe që arriti të jetë e sukseshme edhe jashtë kufijve turk.
Në publikun shqiptar u bë e njohur me rolin e ‘Gonylit’ në serialin shumë të pëlqyer turk ‘Nëna’.

Ajo pati një betejë të gjatë me kan`cerin dhe tani është shëruar plotësisht.
Mirëpo, duket se tani ka ndryshuar shumë dhe mezi njihet./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *