Na bëri krenarë në “X Factor Greece”,17 vjeçarja shqiptare thotë me zë të Iartë origjinën dhe i Ië me g’ojë hapur të gjithë me përformancën(VIDEO)

Një 17-vjeçare me origjinë shqiptare ka shkëIqyer në skenën e “X Factor Greece”.

Jody Lulati na ka bërë krenarë mbrëmjen e djeshme me përfaqësimin e denjësishëm në konkursin muzikor.Ajo këndoi këngën “You know I’m no good” të Amy Winehouse dhe u pëlqye shumë nga juria, e cila e përgëzoi dhe dha vlerësime shumë të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *