A e keni parë çfarë ka bërë Meda në dasmën e Bleros!

Blero dhe Afrona Dika i dhënë fund beqarisë javën që shkoi.

Dyshja në natën e tyre më të rëndësishme mblodhën një numër të madh të familjarëve, miqve e kolegëve për të festuar së bashku.

Ndër ta ishte i pranishëm edhe këngëtari Meda i cili e ka krijuar një atmosferë të mirë. Një moment interesant nga dasma e ka ndarë me ndjekësit në Instagram edhe vetë Blero.

Në të shihet Meda në një tjetër moment, larg këngës e mikrofonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *