Gentian Zenelaj nuk du ron më: Kam gjithë jetën që ***, tani ai vjen dhe…(Foto)

Gentian Zenelaj ka publikuar një foto në rrjetin social Instagram, ku ka publikuar një foto të aktorit Russel Crow, ku ka vënë në pah kilogramët që ka marrë së fundmi aktori, duke e krahasuar me periudhën që është xhiruar filmi ‘Gladiatori’. Në mbishkrimin e fotos, Zenelaj shkruan: ‘Kam gjithë jetën që dua të bëhem si ky…Tani ky vjen dhe bëhet si unë’.

Kaq ka mjaftuar që Instagrami i tij të push tohej nga komentet e fansave dhe miqve të cilët qeshnin me postimin e Zenelajt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *