Ilda Bejleri tashmë një biznesmene! Hap në Tiranë biznesin e ëndërruar(Video)

Moderatorja sportive, Ilda Bejleri pas pushimeve luksoze ka menduar të investojë në një projekt më të madh, duke hapur një biznes në Tiranë.

Një qendër masazhesh dhe hamami, Ilda ka publikuar pamjet e biznesit të saj ditë më parë, por vetëm sot kuptuam se Ilda është sipërmarrësja.

Një ëmbëlsirë për Ildën, mikesha e saj shkruan: “Suksese Il Spa Ilda.”

Moderatorja tërheqëse pak kohë më parë u komentua për pushimet e saj luksoze dhe orën rolex, por menjëherë i dha një përgjigje të gjithëve, duke pranuar se vjen nga një familje e pasur, dhe nuk i kanë munguar asnjëherë paratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *