‘Jam shqiptare’, 17-vjeçarja shqiptare lë ‘nam’ në mes të Athinës, i vë fl.akën skenës

Një tjetër shqiptare ka lënë me ‘gojë hapur’ me talentin e saj një vend evropian. 17-vjeçarja e quajtur Jody Lulati e cila ndodhet në Greqi. Ajo ka konkurruar në konkursin muzikor “X Factor Greece 2019” dhe ka mahnitur jurinë dhe publikun me zërin e saj. Jody ka kënduar këngën “You knoë I’m no good” nga Amy

Ëinehouse dhe ka treguar se është shqiptare gjatë prezantimit të saj. 17-vjeçarja ka marrë ‘PO’ nga të katërt anëtarët e jurisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *