Violetë Kukajt i bëri hajër ndarja nga bashkëshorti, duket “shnosh si molla” në fotot e fundit

Ka disa muaj që këngëtarja Violetë Kukaj i ka dhënë fund martesës së saj me bashkëshortin Faikun.
Edhe pse asnjëherë nuk e konfirmuan zyrtarisht, u tha se këngëtarja ka marrë dhe fëmijët dhe është larguar nga shtëpia ku kanë jetuar me bashkëshortin.

E duket se tashmë ajo ka lënë pas këtë histori të jetës së saj.
Në fotografitë e publikuara së fundmi, Violetë Kukaj shfaqet në formë si asnjëherë tjetër, e madje duket sikur ka shtuar peshë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *