Me mjekër, në male, ç’po ndodh me jetën e Adi Krastës pasi e hoqën nga puna në News24

Moderatori i njohur Adi Krasta poston rralle ne profilet e tij ne rrjetet sociale. Vemendjen me te madhe se cfare shkruan e ben e ka tani media per Adin, pas largimit të detyruar nga televizioni ‘’News 24’’.

Ardhja e moderatorit tjetër të njohur Sokol Balla detyroi largimin e Krastës dhe Ylli Rakipit (prezantuesi i ‘Të Paekspozuarit’) nga ‘’News 24’’.

Por sot ai ka postuar nje foto me Palin, ku ndodhet ne Lepushe dhe shihet qe ka lene mjeker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *