‘Pajtohen’ Tuna dhe Adelina Tahiri

Big Mama ‘pajton’ Tunën dhe Adelina Tahirin.

Big Mama ka bërë bashkë këngëtaret Tuna dhe Adelina Tahiri.

Artistet nga Maqedonia janë bërë bashkë në të njëjtin vend, për herë të parë.

Big Mama, e cila është mike e mirë me të dy këngëtaret, ka marrë Adelina Tahirin në një nga eventet ku ka kënduar Tuna, shkruan Gazeta Express.

Kështu, ato për herë të parë kanë qënduar e madje edhe kanë pozuar bashë për një foto.

Tuna dhe Adelina më herët thuhet të kenë pasur ‘armiqësi’ mes vete e madje as nuk kanë folur me njëra-tjetrën.

Megjithatë kjo foto tregon se dy këngëtaret e kanë hedhur pas krahëve atë histori dhe tanimë gjithçka është mirë mes tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *