Diçka interesante ndodhi gjatë intervistës ku Shpetim Desku po prezantonte veturën e tij (VIDEO)

Në emisionin Autowoman, mysafir ishte Shpetim Desku i cili tregoi shumë ngjarje interesante që i kanë ndodhur në trafik si dhe ndau disa barsoleta qesharake.

Gjatë kohës së intervistës, një shofer bëri një shkelje të rregullave të trafikut ku u kap nga kamera. Për të mësuar më shumë rreth veturës dhe përvojave në trafik të Shpetim Deskut, shikoni rubrikën Auto VIP të përgatitur nga Autowoman në Televizionin T7 dhe pëlqeni faqen zyrtare në Facebook Autowoman me Editën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *