Dobësohet Fifi, nuk njihet pas transformimit

Katër muaj më parë Fifi deklaroi se ka vendosur të humb peshë dhe se do të përdorte balonin gastrik, që konsiston në vendosjen në stomak të një baloni të butë që gradualisht redukton sasinë e ushqimit që individi konsumon.

“Do bëj balonën e stomakut sepse më duket mënyra më e mirë dhe më e shëndetshme për tu dobësuar. Ngaqë njëçik jam përtace për të shkuar në palestër, njëçik përtoj të mbaj dieta dhe kam qejf të ha më shumë sesa duhet”, tha Fifi.

Duket se baloni i vendosur në sistemin tretës po jep rezultate për këngëtaren.

Në foton e fundit që po qarkullon në rrjet, Fifi i ka habitur të gjithë me pamjen e saj. Këngëtarja duket më në formë në trup dhe rënia në peshë është e dukshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *