Vajza e Lutfi Hazirit e zbulon dashurinë e saj me 4 shkronja tatu në krah

Lotina, me 4 shkronja tatu në krah e zbulon dashurinë e saj.

Të gjithë e njohin Lotina Hazirin, vajzën më të llastuar të Lutfi Hazirit.

Ndonëse shumë e re në moshë, Lotina po di si ti bëjë kuriozë të tjerët dhe të mirren të gjithë me të, shkruan Kosovarja.

Veçanërisht një pjesë e bukur e mediave, rrjedhojnë nga emri dhe lajmet për të, duke mos u ndalur kurrë së shkruari rreth saj.

Ku ishte me kë ishte, çfarë bëri dhe ku shkoi, këto janë vetëm disa nga ato që përflitet për të.

E, për atë që shkruhet më së shumti rreth saj është se a ka ndonjë partner në jetën e saj, dhe që dikur komentohej se ishte me të birin e Presidentit, por që asnjëherë nuk u konfirmua asgjë për këtë.

Por, sot ajo shuan këtë kureshtje tek të gjithë, duke na zbuluar një tatu në kraharorin e saj e që mbante emrin Mika.

A do të thotë kjo që zbuloi ndonjë detaj për dashurinë, apo çfarë domethënie ka ky emër për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *