Big Mama në lidhje me aktorin e serialit ‘Më Fal’: Zbulohet gjithçka

Me disa fotografi që publikoi në Instagram, Big Mama bëri të mëndohet se është në lidhje me një aktor të serialitt ‘Më fal’.
Bigi kohëve të fundit po shihet në shoqërinë e Serhat Kaynarpinar, i njohur me rolin e Cihanit.

“Gëzuar për jetën time”, ishte përshkrimi i fotografisë, me të cilin la të kuptohet se ka diçka të re në jetën e saj private.

Megjithatë, Bigi dhe modeli i mirënjohur turk gëzojnë raporte të mira shoqërore dhe nuk ka diçka tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *