Grida Duma vihet me shpatulla pas murit në Top Channel, ja çfarë i ndodhi mbrëmë te Eni Vasili

Dikur ish aleat i Lulzim Bashes, sot e s.ulmon. Kreshnik Spahiu foli me tone të ash pra për kryetarin e Partisë Demokratike.

“Lulzim Basha nuk shkon në tryezë me kundërshtarin e vet se është i paaftë. Ai mund të ulet me ambasoadore kinez, arab e të tjerë por me kundërshtarin nuk ulet sepse e di që humb”- tha Spahiu.

Ka qenë i menjëhershëm reagimi i Grida Dumës e cila i tha Spahiut që politikë bëhet me akte publike dhe politike dhe jo takova atë, fola me këtë etj.

Ka 2 vite që Basha nuk e ka përmenduar reformën, votën e emigrantëve, vota elektronike dhe këtë e ka bërë sepse ka interes që të mos ndryshojë sistemin- iu kundërpërgjigj Spahiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *