“James Bond” dhe “Transporter” e kallin atmosferën n’Kosovë Show

Jason Statham i njohur për publikun si “Transporter” dhe Daniel Craig i njohur si “James Bond” janë dy prej aktorëve më të pëlqyer në mbarë botën.

Me gjithë agjendën e tyre të ngjeshur dhe famën që bartin mbi supe, është e vështirë që dikujt mund t’i ketë ndodhur që të kenë ndeshur në “takimin rasësor” me ta në rrugë, në ndonjë event apo edhe t’i kenë parë në ndonjë reklamë televizive.

Por, askush se kishte menduar se pikërisht një shqiptar nga Prizreni, i quajtur Besnik Tafallari ka fatin që të jetë “kopja” e aktorit të famshëm botëror, Jason Statham.

Njashtu dhe miku i tij, Max Fraisl, është kopja e aktorit tjetër të njohur, Daniel Craig.

Këta të dy ishin sonte të ftuar të Shpërim Desku në emisionin n’Kosovë Show, ku bënë një atmosferë të paparë.
Për më shumë shikone videon e më poshtme nga minuta 44:20. /Korrespodenti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *