Ky është momenti kur ‘ndërpritet’ emisioni, dhe Shpetim Desku ‘merret’ nga emisioni

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show, i ftuar ishte ”James Bond dhe Transporter” si dhe Fatmir Spahiu.
Në emision ka pasur shumë momente interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *