Reperi afrikan dhe ‘gruaja’ e tij e kallin n’Kosovë Show me muzikë shqipe

Këtë javë i ftuar në emisionin n’Kosovë Show tek Shpetim Desku, është i ftuar një mysafir special

Reperi afrikan dhe ‘gruaja’ e tij e kallin n’Kosovë Show me muzikë shqipe

Reperi afrikan Gasan, ka sjellur atmosferë interesante në emision. Ai aty ka kënduar, ka vallëzuar e madje ka kërkuar edhe një vajzë kosovare për nuse.

Por, siç duket kërkesa e tij u mor parasysh, pasi ai u ‘martua’ në emision me një vajzë kosovare.

Megjithatë martesa e tij në emision me një kosovare ka qenë vetëm sa për show dhe jo e vërtetë/Gazeta NewBorn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *