‘Sevgi’ në serial duket grua e moshuar, por ja si duket ajo në realitet

Ilkay Kayku Atalay është aktorja shumë e njohur turke e që me rolet e saj arriti të jetë e sukseshme edhe jashtë kufijve turk.

Në publikun shqiptar ajo u bë e njohur me rolin e ‘Sevgit’ në serialin turk ‘Më fal’, përcjell ORAinfo.

Ajo në serial luante rolin e një gruaje të moshuar dhe nënë e fëmijëve.

Mirëpo, në realitet ajo është komplet ndryshe, ku në fotot e saj shohim që duket si vajzë e re./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *