I paparë: Do qeshni me lot me gjyshin e Gentës, shikoni si merret vesh me të huajt

Ish-banorja e “Big Brother”, Genta Gjalpi një pjesë të pushimeve e kaloi në fshat me gjyshërit. Nga atje Genta postoi çdo ditë foto e video duke na treguar jetën e bukur në fshat dhe marrëdhënien që ka me gjyshen e gjyshin.

Ditën e sotme Genta ka publikuar një video ku gjyshi i saj shfaqet duke komunikuar me dy grekë dhe përpiqet t’u tregojë diçka me shenja.

Genta e ka filmuar këtë moment ndërkohë që në sfond dëgjohet edhe ajo duke folur greqisht.

Për disa të qeshura, ndiqni videon e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *