Mahmut Ferati thot se e ka mashtruar nje hoxhe dhe se ja ka mar… (VIDEO)

Mahmut Ferati tregon një rast që i ka ndodhur në një nga koncertet jashtë vendit.Këngëtari shumë i dashur për publikun, Mahmut Ferati ka treguar në emisionin Sevenbizz një nga rastet më interesate që i ka ndodhur gjatë një koncerti jashtë vendit.Ai tregon se ishte bashkë me humoristin Rasim Thaçi, i njohur si Cima ndërsa kanë shkuar për të mbajtur një koncert që e kishte organizuar një hoxhë.Ngjarjen interesante Ferati e shpjegon duke qeshur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *