Fjolla Morina kërkon vetura të shtrenjta e jo lule

Fjolla Morina ka pak ditë që ka paralajmëruar projektin e saj të ri.
Në bazë të videove që ajo ka publikuar së fundmi në llogarinë e saj në Instagram, flitet për jetën luksoze.

Në videon e publikuar këngëtarja thotë se nuk i do lulet por makinat e shtrenjta.
“Unë dua me i pasë veturat e shtrenjta e jo lule”, thotë Fjolla gjatë kësaj kënge.

Përveç se në këngë, këngëtarja e ka treguar shpeshherë jetën e shtrenjtë që bën, ku ekspozimi i makina, rrobave nga markat më të shtrenjta nuk ka munguar.
Ndryshe, Fjolla Morina ka dhe dy vajza, Alyah dhe Lediana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *