Kështu dukej “Azra” sa ishte në shkollë

Aktorja e cila më shumë njihet me rolin e “Azrës”në serialin “Mos ma lësho dorën”, ka jetuar në Rusi deri në moshën 7 vjeçare, kurse në vitin 2005, ajo shkoi në Stamboll për shkak të punës së babait të saj. Alina shkollën fillore e filloi në Rusi, kurse e përfundoi në një shkollë private në Turqi.

Si e vogël aktorja duket se ka qenë e ëmbël dhe e buzëqeshur. Për ta dëshmuar këtë më poshtë ju sjellim disa imazhe të veçanta të aktores sa ishte në shkollë. Gjatë shkollimit në Turqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *