Rrëzohet teksa kërcente, Alba Hoxha tregon rreth momentit të pakëndshëm

Balerina Alba Hoxha është e njohur dhe si prezentauese e motit në tv Klan por më së shumti si balerinë ku në spektaklin ‘Dance with me’ shoqëron personazhet Vip gjatë kërcimit.Por gjatë puntantës së fundit të programit teksa shoqëronte Valner Kolnikën gjatë kërcimit ajo humbi ekulibrin dhe u rrëzua.

Megjithatë kjo rënie i dha forcë, pasi u ngit menjëherë dhe arriti t’a bënte në mënyrë të përkryer.

“Epo gjëra që ndodhin janë. Në jetë shpesh ndeshemi me pengesa e rrëzime dhe nuk është dështim nëse rrëzohesh, por është sukses nëse arrin të ringrihesh”,-është shprehur balerina e njohur Alba Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *