Nuk janë dy persona, është Morena Taraku krejt e ndryshuar prej operacioneve

Për herë të parë ishte bërë e njohur kur e kishte rrëmbyer kurorën e më të bukurës në Kosovë. Por, që nga atëherë Morena Taraku ka ndryshuar aq shumë sa që me vështirësi mund të njihet, nëse krahasohet me fotografitë e dikurshme, shkruan Gazeta Express.

E njohur më së shumti për jetën e saj luksoze, karrierën e saj Morena Taraku e ka vazhduar së fundmi në muzikë.

Mirëpo, ajo nuk i le anash edhe fotosesionet e shpeshta.

Pak ditë më parë e njejta pozoi krejt e zhveshur.

Në fotografitë e publikuara ajo se çka bjen në sy është ndryshimi drastik i këngëtares. E njejta tashmë mezi njihet.

Gazeta Express ju sjell fotografi të këngëtares se si ishte dikur para disa viteve dhe si duket sot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *