Loredana pranon se u nda Mozzik: Prej tash, e çoj bukën vet në shtëpi

Loredana dhe Mozzik janë ndarë edhe zyrtarisht.

Loredana sapo konfirmoi ndarjen e saj nga Mozzik përmes një deklarate të lëshuar në profilin e saj në Instagram.

Ajo tha se gjatë kësaj periudhe do punojë edhe më shumë pasi tashmë paratë që dërgon në shtëpi janë të përgjysmuara.

Ndërsa sa i përket turneut koncertal të cilin e kishin planifikuar me babain e vajzës Hana, do të merr pjesë e vetme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *