Para dhe pas rruajtjes së kokës/ Ndryshimi i 30 personazheve të famshëm që vendosën të bëhen tullac (FOTO)

Është një mit që thotë se “në momentin që bëheni tullac, jeta juaj nuk po shkon mirë”. Por e vërteta është se të vendosësh të bëhesh tullac, nuk është fundi, është vetëm fillimi.

Madje personazhe të famshëm të ekranit kanë treguar më së miri se koka pa flokë nuk të zvogëlon aspak bukurinë, por ka raste që mund ta shtojë atë.

E për të treguar se nuk ka asnjë të keqe të qenurit tullac, “Bored Panda” ka mbedhur disa fotografi të yjeve para dhe pasi ata rruajtën kokën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *