Pasi i ngjiti dhëmbët e rinj, ja si po duket Meda

Mehedin Përgjeqaj – Meda ka bërë një ndryshim të vogël në pamjen e tij.
Ai ka vendosur dhëmbë të rinjë.

Meden e kanë ndryshuar shumë dhëmbët e rinj.
Meda, duket sikur më në fund është pranuar nga publiku, që në fillimet e tij e paragjykonte shumë rrymën muzikore që e kultivonte ai, duke e quajtur tallava.

Vetë këngëtari, disa herë tha se këngët e tij nuk janë tallava dhe se nuk kanë lidhje me këtë lloj muzike. Meda, i mëshoj fortë kësaj çështje në shumë intervista, shkruan “Kosovarja”.
Gjithsesi, këngëtari e vazhdoj rrugën e tij dhe sot është një nga më të angazhuarit.

Në fakt, kjo ishte edhe ajo që i interesonte mbi të gjitha Medes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *