Kosovarja i përgjigjet në youtube atyre që e kritikuan se u martua me djalë nga venezuela

E larguar nga Kosova kur ishte në moshën 15 vjeçare dhe tani jeton në SHBA, ku është bërë e njohur edhe përmes videove që i poston bashkë me familjen e saj në Youtube.
Edona De Lo Rios, është kosovarja e cila është përgjigjur në Youtube shumë shqiptarëve që e kanë pyetur në lidhje me vendimin e saj për tu martuar me një djalë nga Venezuela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *