Befasuese,Komshiu i tyre tregon arsyjen e vërtetë se për Çka nuk flasin Roberti dhe Tuna(Video)

Çdo herë u komentuan vetëm situatat rreth të dy këngëtarëve,për mos pajtime por asnjëherë nuk u tha se cila është arsyeja e kësaj kapje.Me anë të një videeo fqinji i tyre shprehet dhe treggon arsye për prishjen e marrëdhëniies mes dy vëllezërve dhe arsyen se per çka nuk flasin Roberti dhe Tuna. Te gjitha ne detaje i treggon, asnje gje nuk mungon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *