Renee shkon ta vizitoj Robertin, me këtë veprim e befason atë

Renee ka shkuar për vizitë të babai i saj, Robert Berisha.

Muzikanti dhe këngëtari Robert Berisha e ka publikuar një video në të cilën shihet vajza e tij Renee duke luajtur në piano, shkruan lajmi.

E duke pasur parasysh se të dy prindërtie e saj merren me muzikë, duket se edhe vogëlushes Renee i ka hyrë në qejf muzika.

Ajo duket si një profesioniste e vërtetë në videon të cilën ua sjellim në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *