Vëmendje: Tuna ka një këshillë që të gjithë prindërit

Tuna ka një këshillë që të gjithë prindërit duhet ta kenë parasysh.

2 maj 2017 ishte dita kur Tuna u bë nënë për herë të parë.

Këngëtarja i dha jetë një vogëlushi bashkë më partnerin e saj të cilin e quajtën Tian.

Që nga lindja e tij e deri më tani, Tuna ke ndarë shumë shpesh imazhe të vogëlushit në rrjete sociale.

Kurse sot, me anë të një postimi në Instagram, ajo vjen me një këshillë se si duhet rritur fëmijët që të jenë të sjellshëm dhe të kujdesshëm.

Në një foto ku shihet Tiani i vogël duke lozur me një qen ajo shkruan :

“Mësoni ata [fëmijët] të jenë të mirë më kafshët, ata do rriten për të qenë të sjellshëm me njerëz”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *