Dasma shqiptare në Shkup në të cilën Shkurte Gashi fitoi bakshish rreth 40 mijë euro, e dridhi mirë para mysafirëve ( VIDEO )

Nuk është dasëm sheikësh, por dasëm shqiptare në zemër të Shkupit, ku mysafirët i ka argëtuar këngëtarja Shkurte Gashi, e njohur edhe si këngëtarja me zërin e veçantë për këngët e tallavasë. Shkurtja është një nga këngëtaret e preferuara, që shumëkush dëshiron ta ketë në dasëm dhe të paguajë çmimin që ajo kërkon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *