Eni Çobanin e marrin në telefon papritur në emision, ajo nuk duroi dot dhe… (video)

Momente emocionuese këto për juristen e njohur!
Mesa duket ka mjaftuar një telefonatë e djalit të Eni Çobanit që biseda në “Një kat më lart” t’i dedikohej atij plot me emocione.

“Thashë se ku më humbi mami” – nisi Aldi bisedën duke shkaktuar shumë të qëshura. Ai i tregon Ermalit se njerezit e identifikojnë më punën e Enit edhe pse ai dëshiron të njihet nga sukseset e tij.

A i kërkojnë Aldit që Eni ti ndihmojë në problemet e tyre? Po për femrat që ai pëlqen flet me të? Pa u menduar gjatë ai thote së jo vetëm flet, por edhe këshillohet më të. Madje ka një këshillë të sajën që e vlerëson më shumë. Cila është ajo? Zbuloje pas minutës së 24-të të videos nga “Një kat më lart”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *