Një adoleshent tenton të këndojë si Céline Dion. Pas disa sekondash gjyqtarët ngrihen në këmbë

E pabesueshme!!! Kur një 13-vjeçar i turpshëm i quajtur Abu, doli në skenë në programin televiziv belg “The Voice Belgien”, ishte shumë i ngazëllyer dhe ndjeu gjithë peshën e mbi shpatullat e tij, pasi ai kishte zgjedhur një këngë shumë të rrezikshme me të cilën shpresonte të ishte në gjendje të linte përshtypje tek gjyqtarët.

Ka zëra të mrekullueshëm që na kanë joshur gjatë viteve, por Céline Dion qartë meriton një nga vendet e para, për shkak të talentit të saj të madh.

Kur Abu zgjodhi të këndonte ” My Heart Will Go On”, pjesë e filmit hit “Titanik”, të paktë ishin ata që menduan se ai mund ta interpretonte këngën po aq mirë sa e jashtëzakonshmja Céline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *