A është penduar Besim Dina që nuk është martuar?

Shoumeni i njohur Besim Dina ishte këtë javë protagonist i rubrikës më të shkurtër por edhe më provokative në Prive, intervistën 60 sekondëshe.

Moderatori i ‘Oxygen’ iu përgjigj shumë pyetjeve teksa disa prej tyre, pashmangshëm përfshinin edhe çështjen e martesës.A është penduar që nuk është martuar? Lidhja apo karriera, kush është më prioritet për të? Kur nisë ‘Oxygen’?

Për të gjitha këto dhe përgjigje të tjera, ndiqeni më poshtë intervistën e Besimin dhënë për gazetarin Artan Telaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *