Nora Istrefi pyetet për herë të parë se a është në lidhje të re, kështu përgjigjet ajo

Fundjavën e kaluar, dizejnatori Valdrin Sahiti shpalosi një pjesë të koleksionit në fashion show të ‘Class’ nga Alketa Vejsiu.
Në një event të kuruar deri në detaje nga ekipi i Vejsiut, në Pallatin e Brigadave zbarkuan edhe shumë fytyra publike të cilat nuk i shpëtuan mikrofonit të Prive.

Vlorijan Halili mes tjerash pyeti Nora Istrefin si po ndihet pas ndarjes dhe çfarë ka për të thënë ajo në lidhje me raportimet për një romancë të re.
Përgjigjen e Norës e kuptoni në videon më poshtë nga minuta 11:13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *