Graniti i ”Shpk NAZI”, aktori që fale pesë vakte, për herë të parë në intervistë

Granit Uka aktori i serialit shpk NAZI për herë të parë në ndonjë intervistë vjen tek Shetim Desku n’Kosovë Show.
Aktori tregon që është djalë që falë pesë vakte edhe atë që 10 vite.
Graniti tregon se është i martuar dhe ka femijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *