Publikohet foto e rrallë e Ibrahim Rugovës, i rrethuar me këngëtarët e njohur kosovarë

Artistët gjithnjë gëzojnë një respekt dhe një vend të veçantë, falë krijimtarisë së tyre artistike apo muzikore.

E në një fotografi që po qarkullon nëpër rrjetet sociale vërehet kohë më parë kur disa këngëtarë të famshëm të estradës shqiptare kanë pozuar përkrah presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Këtu shihen këngëtarë si: Sabri Fejzullahu, Sinan Vllasalihu, Bajram Bylykbashi, Shkumbin Kryeziu e shumë të tjerë, e në krye qëndron edhe Ibrahim Rugova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *