Andrra rrëfen si e n’gacmoi Sinani kur e pa për herë të parë, S’do ta besoni ç’mendonte ai

Andrra rrëfen si e n’gacmoi Sinani kur e pa për herë të parë, S’do ta besoni ç’mendonte ai. Të ftuar në emisionin “Rudina”, Sinan Hoxha dhe bashkëshortja e tij Andrra Destani kanë rrëfyer me detaje historinë e njohjes së tyre. Siç kanë treguar edhe më parë, këngëtari dhe bukuroshja nga Kumanova janë njohur në Hamburg të Gjermanisë, ku Andrra jetonte përpara se ata të martoheshin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *